Laatste plaatsen: meld u aan voor een dagje Militair Museum in Soesterberg (zaterdag 4 november)

Op zaterdag 4 november 2023 zullen we met de veteranen een bezoek brengen aan het Nationaal Militair Museum in Soester­berg.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld u uiterlijk 29 oktober aan!

We krijgen bij het Nationaal Militair Museum een gezamenlijke lunch, vervolgens een rondleiding, en we sluiten af met een borrel. De kosten voor deze dag, inclusief bus­vervoer, lunch en borrel zijn €10,– per persoon voor veteranen en  introducés.    (lees verder onder de video)

Veteranenpas meenemen
Neem uw veteranenpas (of defensiepas) mee! Op vertoon daarvan is de toegang gratis – en dat scheelt ons (de Stichting Veteranen Lopiker­waard) weer geld. En als u geen veteranen­pas hebt, vraag die aan bij het veteraneninstituut. Voor de mensen die geen veteranenpas hebben, en ook voor de introducés, betaalt de SVL de toegang. Alles inbegrepen in de prijs van €10,– per persoon.

Busvervoer
We vertrekken aan het eind van de ochtend. Er zijn opstaplocaties in Woerden, Montfoort en IJsselstein. Exacte tijden en opstap­plaatsen zullen na aanmelding bekend worden gesteld.

Aanmelden
Meld u snel aan door een mail te sturen naar info@veteranen-lopikerwaard.nl of (als u geen mail hebt) telefonisch 06-80080523. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 oktober.

Gezellig als u ook meegaat!