ORKEST KONINKLIJKE LUCHTMACHT KOMT NAAR IJSSELSTEIN VOOR ANJERCONCERT 2022

Onder de toepasselijke naam “a Summer Road Trip” toert het orkest van de Koninklijke Luchtmacht, nu het weer kan en mag deze zomer, door het land. De dagen worden langer, de zon wint aan kracht. Het is weer zomer, de zon heeft de corona verdrongen en mensen zoeken elkaar weer gezellig op.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard is er in geslaagd het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te contracteren voor het tweejaarlijkse Anjerconcert dat speciaal voor de veteranen uit de Lopikerwaard wordt georganiseerd. Het concert vindt traditiegetrouw plaats in het Fulcotheater in IJsselstein en wel op vrijdag 3 juni 2022, aanvang is om 20.00 uur.
Het laatste Anjerconcert was door corona in 2021 helaas geschrapt.

Dit geweldige orkest staat onder inspirerende leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs en wordt versterkt door de al even geweldige vocalisten Natasja den Toon en Lo van Gorb. Het orkest brengt een gevarieerd programma ten gehore met muziek van onder andere Zucchero, Chick Corea, de Lion King en Gloria Estefan.

Dit boeiende programma maakt in ogen van velen de zomerse sfeer compleet. Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard nodigt dan ook in het bijzonder de in de Lopikerwaard woonachtige veteranen uit hun kaarten snel te reserveren. Het concert is voor de veteranen inclusief een introducé per veteraan gratis toegankelijk.

Per veteraan kunnen er maximaal twee gratis kaarten gereserveerd worden. Veteranen kunnen hun kaarten reserveren via info@veteranen-lopikerwaard.nl.

Geïnteresseerde niet-veteranen zijn ook van harte welkom en kunnen tegen betaling van € 10,– kaarten bij de kassa van het Fulcotheater reserveren, of via de website www.fulcotheater.nl.

Alle bezoekers worden met een kop koffie of thee welkom geheten.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt dat veel veteranen en belangstellenden gebruik zullen maken van deze uitnodiging.