Oudewater gastheer voor veteranenborrel

Na het succesvolle Anjer/veteranenconcert van de Marinierskapel, is het op 15 juni de beurt aan Oudewater om de veteranen uit de Lopiker­waard te verwelkomen. Op zaterdag 15 juni 2024, van 16.00-18.00 uur vindt de traditionele veteranenborrel plaats in café DE DOELEN “EMMY”, Kapellestraat 14 in Oude­water.

Tijdens de veteranenborrel kunnen veteranen weer eens van gedachten wisselen over o.a. de huidige toestand in de wereld en over hun eigen missies. Vaak herkennen de veteranen zich daarin. Zoals bekend gebeurt deze ontmoetingsborrel  wisselend in een café in een van de Lopiker­waard gemeenten. Deze keer is Oudewater de plaats waar het gebeurt.

Het bestuur van Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt ook geïnteresseerde niet-veteranen te mogen verwelkomen, om in het kader van de maatschappelijke waardering over de positie van de veteranen met elkaar van gedachten te wisselen.

Deze ontmoetingsborrel begint traditioneel om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. De toegang is ook nu weer gratis. De veteranenborrel wordt deze keer gehouden in café DE DOELEN “EMMY”, Kapellestraat 14 in Oudewater. Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt u op 15 juni te mogen verwelkomen. Ook introducés zijn natuurlijk van harte welkom.