De Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert op 30 november weer een Veteranen ontmoetingsborrel. Deze keer is Montfoort aan de beurt. De ontmoetings­borrel wordt gehouden in Café Bolle Harry, Plaats 5.

Vijf keer per jaar (meestal) op de laatste zaterdag van de maanden januari/maart/ mei/sept en november organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard een veteranen­ ontmoetingsborrel in een lokaal café wisselend in een van de vijf Lopikerwaard gemeenten.

Op 30 november wordt de ontmoetings­borrel gehouden in Café Bolle Harry, Plaats 5 in Montfoort. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom. De bedoeling van dit soort bijeenkomsten is dat veteranen de gelegenheid hebben om met elkaar erva­ringen uit te wisselen over hun missies. Veel veteranen komen na een missie met onuitwisbare herinneringen terug. Het ontmoeten van collega-veteranen en delen van ervaringen kan helpen om de ervaringen een plaats te geven.  Het zijn vaak boeiende verhalen, zij het soms met een deuk en een kras. Ook belangstellende niet-veteranen zijn van harte welkom.

De Stichting Veteranen Lopikerwaard werkt samen met de SWOM om veteranen die graag naar de veteranen ontmoetings­borrel in Montfoort willen maar slecht ter been zijn, te vervoeren. U wordt opgehaald en weer thuis gebracht. Wilt u van deze gratis service gebruik maken meldt u dan aan via info@veteranen-lopikerwaard.nl of bel met 06-11834054. De vrijwillige chauffeurs doen het met veel plezier.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt u op 30 nov in Montfoort bij Bolle Harry te mogen verwelkomen. De ontmoetingsborrel duurt tot ongeveer 18.00 uur.

De eerste ontmoetingsborrel in 2020 is op 1 februari bij café Bakkers in IJsselstein. Daar wordt  de ontmoetingsborrel opgeluisterd met een lezing van commandeur b.d. Michiel Heijmans over de antipiraterijmissie in de Hoorn van Afrika.