Beëdigingsceremonie in Woerden op 25 mei

Op vrijdag 25 mei a.s. zal het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen in Woerden-centrum haar nieuwe militai­ren beëdigen tijdens een openbare militaire beëdigings­cere­mo­nie. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

De beëdiging zal plaatsvinden op het Kerkplein bij de Petruskerk. De nieuwe militairen worden beëdigd op het vaandel van het regiment. De ceremonie staat onder leiding van de commandant van het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen, Luitenant-kolonel G.A.M.M. van Kuijck, en wordt opgeluisterd met militaire muziek. De ceremonie is van 10.30-12.00 uur. Toeschouwers, en met name veteranen, zijn van harte welkom. Daarnaast worden veteranen gezocht om te assisteren bij het gidsen van bezoekers tussen de parkeergarage Woerden-centrum en de ontvangstruime Plein7 (voormalig Concordiagebouw). Verder zoeken we veteranen om te assisteren bij de publieksvoorlichting voor, tijdens en na afloop van de ceremonie.

Belangstellenden om te helpen bij deze ceremonie kunnen zich melden bij Pieter Breeuwsma, via e-mail: pieter.breeuwsma@veteranen-lopikerwaard.nl