Beëdigingsceremonie in Woerden op 25 november

Woerden kent als garnizoens­stad een roem­rijk verleden. Reden voor het regiment Bevoor­radings- en Transport­troepen van de Koninklijke Landmacht, om ook in 2021 de openbare beëdiging in Woerden te laten plaats­vinden.

Zo’n 40 militairen zullen op donder­dag 25 november, met veel ceremonieel de eed of belofte op het vaandel van het regiment afleggen. De beëdiging was aanvankelijk gepland voor september, maar moest door de corona­maatregelen worden uitgesteld. Het ceremonieel wordt muzikaal omlijst door de Koninklijke Militaire kapel “Johan Willem Friso”.

 

 

Uitnodiging
Mede namens het regiment Bevoorradings- en Transporttroepen nodigt de Stichting Veteranen Lopikerwaard u als veteraan uit de Lopikerwaard uit om als speciale gast bij deze ceremonie aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend worden de corona­maatregelen daarbij gevolgd.

De ontvangst is om 13.00 uur in restaurant Plein 7, Kerkplein 7 in Woerden. De ceremonie zelf begint om 14.00 uur en eindigt om 15.00 uur met een hapje en een drankje.

De landelijke coronamaatregelen zijn van kracht. Voor toegang tot het restaurant is een coronatoegangsbewijs (QR-code of op papier) verplicht.

We hopen u en vele andere veteranen te mogen verwelkomen.

 

Aanmelden

Hebt u zich al eerder aangemeld voor de beëdiging in september, dan hebt inmiddels bericht gehad. Maar er is nog plek. U kunt zich tot en met 15 november aanmelden via:
raymond.hiltrop@veteranen-lopikerwaard.nl.