Oecumenische kerkdienst voor veteranen

illustratie: Anton Kas / Drukwerkstudio.nl

Op zaterdag 24 februari 2018 zal in de Sint-Bona­ven­turakerk te Woerden een oecumenische kerkdienst voor veteranen worden gehou­den. Deze dienst zal worden geleid door twee veteranen: dhr. Wim Bos (krijgsmacht predikant en geestelijk verzorger voor de veteranenzorg) en dhr. Leon Evers (diaken buiten dienst). Tijdens de dienst zal veel aandacht worden gegeven aan de persoonlijke verhalen van veteranen. De dienst wordt muzikaal begeleid door het dameskoor JuDeo uit Woerden met solisten op piano, orgel, harp en pipes en de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. De dienst zal worden afgesloten met de tropische geluiden van de Steelband van de Tamboers en Pijpers. Wij zijn er van overtuigd dat deze bijzondere kerkdienst zal zorgen voor momenten van kippenvel en ontroering. Maar ook dat is het ware gezicht van de veteraan. De kerk is groot genoeg, dus u bent van harte uitgenodigd om aan deze dienst deel te nemen met uw partner, familie, kennissen of buren. De dienst begint om 19:00 uur. De kerk is geopend vanaf 18:30 uur.

Aanmelding
Aanmelding wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Graag vóór 23 februari 2018 bij voorkeur door het sturen van een e-mail naar info@veteranen-lopikerwaard.nl onder vermelding van “Kerkdienst Vete­ra­nen Woerden”.

Wij stellen het op prijs indien u aan deze dienst kunt deelnemen door het dragen van het (oud) militair tenue, tenue de ville of andere passende kleding in combinatie met uw onderscheidingstekens.

Wij hopen u te mogen ontmoeten bij deze bijzondere activiteit voor veteranen !!