Veel waardering voor veteranenboek

Het boekje “Verhalen van veteranen uit de Lopikerwaard” is erg positief ontvangen. Op 8 april mochten we het eerste boekje uitreiken aan Hans Oosters, commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, en aan luitenant-generaal der mariniers Frank van Sprang, Inspecteur der Veteranen.

In de week daarna is het boekje ook uitgereikt aan de burgemeester van Woerden (Victor Molkenboer), en aan de burgemeesters van IJsselstein (Patrick van Domburg) en Lopik (Laurens de Graaf). Ook de burgemeesters van Montfoort (Petra van Hartskamp) en van Oudewater (Danny de Vries) ontvingen het boekje en zelfs demissionair minister van Defensie Ank Bijleveld bracht een bezoek aan Oudewater en nam het boekje in ontvangst.

Van diverse kanten werden lovende woorden gesproken of geschreven over het boekje.

 

Uitreiking van het boekje aan burgemeester Victor Molkenboer van Woerden, door Bosnië veteraan en bestuurslid Rinus van den Dungen. Dit vond plaats op de basisschool De Wegwijzer, waar later die week een gastles veteraan-in-de-klas plaatsvond.

Burgemeester Patrick van Domburg van IJsselstein krijgt het boekje overhandigd door bestuurlid John van Houten, samen met veteraan Rick Torenstra.

Bestuurslid voor Lopik, Sjors van Beek, zelf Afghanistan veteraan, overhandigt het boek aan burgemeester Laurens de Graaf.

Burgemeester Petra van Hartskamp van Montfoort neemt het boek ‘Verhalen van Veteranen uit de Lopikerwaard’ in ontvangst uit handen van de voorzitter Bert Jansen.

Op 21 april kwam demissionair minister van Defensie Ank Bijleveld naar Oudewater. Uit handen van Bert Jansen, voorzitter van de Stcihting Veteranen Lopikerwaard kregen de minister en burgemeester Danny de Vries het boekje overhandigd.