VETERANEN UIT DE LOPIKERWAARD ONTMOETEN ELKAAR IN CAFÉ DE PLAATS.

De Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert op 24 nov. een Veteranen ontmoetingsborrel in café De Plaats, Plaats no 2  in Montfoort.

Iedere 2 maanden organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard  een veteranen ontmoetingsborrel in een lokaal café in een van de 5 Lopikerwaard gemeenten. Hier kunnen de veteranen onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten wisselen en ervaringen delen.  De entree is vrij toegankelijk. Het bestuur van de stichting biedt de eerste twee drankjes en de hapjes aan. Vanzelfsprekend zijn ook de partners van harte welkom.

De spits wordt afgebeten door café de Plaats in de gemeente Montfoort. Op zaterdag 24 november van 16.00 tot 18.00 uur is er daar de veteranen ontmoetingsborrel. Veteranen uit de Lopikerwaard die slecht ter been zijn en er op eigen gelegenheid niet kunnen komen, kunnen zich (bij voorkeur vóór 22 november) melden op info@veteranen-lopikerwaard.nl of 06-51011492 voor gratis vervoer en het maakt daarbij niet uit in welke Lopikerwaard gemeente je woont. De Stichting Veteranen Lopikerwaard werkt hierin samen met de SWOM voor het vervoer en met  café de Plaats voor de ontvangst van de veteranen.

De volgende veteranen ontmoetingsborrels zijn op zaterdag 26 januari ook weer van 16.00 tot 18.00 uur, maar dan in Oudewater en daarna op 30 maart in Woerden, 25 mei in Lopik en 28 sept in IJsselstein en 30 nov. weer in Montfoort. Op onze website www.veteranen-lopikerwaard.nl zullen tegen die tijd de locaties bekend worden gemaakt.

En ook voor deze ontmoetingsborrels kunnen veteranen uit de Lopikerwaard die slecht ter been zijn,  zich weer melden voor gratis vervoer.