Veteranendiner in Woerden

Op maandag 19 februari 2018 zullen leer­lingen van het Kalsbeek College Bredius in Woerden speciaal voor veteranen en hun partners een heerlijke maaltijd koken en serveren. Onder leiding van hun mentor, dhr. Jan Stuijvenberg, verzorgen zij een 3-gangen diner, inclusief drie soorten wijn en diverse frisdranken. Het diner wordt gehou­den in het Kalsbeek College Bredius te Woerden (ingang aan de van Helvoortlaan). U dient hiervoor om 16:40 uur aanwezig te zijn. De kosten van deze maaltijd worden door de Stichting Veteranen Lopikerwaard gesponsord en bedragen voor veteranen en hun partners slechts € 6,75 p.p. Overige deelnemers aan dit diner betalen € 13,50 p.p. Er kunnen maximaal 60 personen aan dit diner deelnemen. Voor de toekenning van plaatsen voor dit diner zal voorrang worden gegeven aan veteranen en hun partners.

U kunt zich op de volgende wijze voor deze activiteit aanmelden:

Aanmelding vóór 11 februari 2018 bij voorkeur door het sturen van een e-mail naar de Stichting Veteranen Lopikerwaard, info@veteranen-lopikerwaard.nl , onder vermelding van “Veteranendiner Woerden”.

U komt toch ook?

Kalsbeek College
Horeca, Bakkerij & Recreatie

Deze beroepsrichting op het Kalsbeek College richt zich op eten, drinken en mensen. Dit is de afdeling waar het altijd lekker ruikt. In onze keuken leren ze brood bakken en de lekkerste koekjes en taarten maken. Ze leren serveren in ons mooie schoolrestaurant. De leerlingen vormen een team. Door samen te werken krijgen de gasten precies op tijd het volgende gerecht. Ze leren welke grondstoffen er in een product zitten. Met deze opleiding leren ze al een beetje hoe het is om een eigen restaurant of bakkerij te starten.

Meer informatie: https://www.kalsbeek.nl/over-kalsbeek/locaties/locatie-bredius/beroepsrichtingen/