GROTE BELANGSTELLING VOOR VETERANENDINER

Speciaal voor ons kookten en serveerden op 19 februari 2018 de leerlingen van het Kalsbeek College o.l.v. hun mentor dhr. Jan Stuijvenberg een heerlijk 3-gangen diner. Er was grote belangstelling: circa 50 veteranen, leden van de Bond van Wapenbroeders en hun partners waren aanwezig.
De ontvangst was hartelijk. We begonnen met een kijkje in de keuken waar de leerlingen aan het werk waren als volleerde koks. De heerlijke geuren kwamen je tegemoet. Ook mochten we de schoolbakkerij bezoeken, waar ze druk in de weer waren met soezen, speculaasjes en taarten. Na de korte rondleiding genoten we van een drankje en wachtte we tot de groep compleet was en Marcel Koopmans zijn welkomstwoordje hield.

Het was een heerlijk diner, vooraf een lekkere tomatensoep. En daarna een buffet met witte rijst, zalm in een roomsaus, varkenshaas in champignonroomsaus, kip in een kerriesaus, gewokte groenten en frietjes. En als derde gang een heerlijk toetje: een yoghurtbavarois met een stroopsaus en walnoten. Ter afsluiting werd er koffie geserveerd met een verrassing: een heerlijke soes die we hebben zien maken in de bakkerij.
Een uitgebreider verslag en meer foto’s zijn de vinden op de faceboekpagina van de Bond van Wapenbroeders Woerden e.o.
 en in het fotoalbum van Bianca Langenberg. Bekijk het album of bekijk het album als fotoboek.