Veteranenontmoetingsborrel Oudewater in café De Doelen

De Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert op zaterdag 26 januari van 16.00 tot 18.00 uur een Veteranen ontmoetingsborrel in café De Doelen, Kapellestraat 14 in Oudewater.

Dit is de tweede keer dat de  Stichting Veteranen Lopikerwaard  een dergelijke veteranen ontmoetingsborrel organiseert in een lokaal café in een van de 5 Lopikerwaard gemeenten. De vorige was in Montfoort en was een groot succes. Deze keer is de ontmoetingsborrel in het knusse café De Doelen in Oudewater. Op zaterdag 26 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Hier kunnen de veteranen onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten wisselen en ervaringen delen.  De entree is vrij toegankelijk. Het bestuur van de stichting biedt de eerste twee drankjes en de hapjes aan. Vanzelfsprekend zijn ook de partners van harte welkom.

Veteranen uit de Lopikerwaard die slecht ter been zijn en er op eigen gelegenheid niet kunnen komen, kunnen zich (bij voorkeur vóór 23 januari) melden op info@veteranen-lopikerwaard.nl of 06-51011492 voor gratis vervoer en het maakt daarbij niet uit in welke Lopikerwaard gemeente je woont. De Stichting Veteranen Lopikerwaard werkt hierin samen met de SWOM en met de Vrijwillige Hulpdienst Oudewater voor het vervoer.

De volgende veteranen ontmoetingsborrels zijn op zaterdag 30 maart ook weer van 16.00 tot 18.00 uur, maar dan in Woerden en daarna op 25 mei in Lopik,  28 sept. in IJsselstein en 30 nov. weer in Montfoort. Op onze website www.veteranen-lopikerwaard.nl zullen tegen die tijd de locaties bekend worden gemaakt.